Bloggintresserade

3 jan. 2010

Sanni halusi säärystimet


                                   Olen aina luullut että pienten tyttöjen lempiväri on vaaleanpunaista,varmaan johtuu siitä,kun Sannin vanhemmat siskot aina halusivat vaaleanpunaiset sukat,lapaset jne.Mutta Sanni halusikin samanväriset säärystimet kun isoveljen sukat,ja fammo tietysti neuloi.
Jag har alltid trott att små flickors favoritfärg är rosa,när Sannis äldre systrar alltid ville ha sockor,vantar osv.i rosa.
Men Sanni önskade sig samma färg på sina vristvärmare som jag stickade sockor av åt hennes storebror.

7 kommentarer:

 1. HEJ och god fortsättning! Hoppas julen o allt varit bra! Fina benvärmare vännen kram

  SvaraRadera
 2. Ihanat säärystimet! :)

  Kyllä nuo "tyttöjen ja poikien lempivärit" on vain kauppiaiden keksintöä. ;) Meidän 5-vuotiaan pojan lempiväri oli pitkään vaaleanpunainen, kunnes vaihtui punaiseksi. Oma lempivärini 5-vuotiaana oli sininen. Harmi vaan, ettei valmisvaatteita löydy kaupasta pojille punaisina saati vaaleanpunaisina, tai tytöille sinisinä! Vaaleanpunaisissa/punaisissa on aina joku röyhelö tai prinsessan kuva ja niissä sinisissä sitten traktori tai lisko. ;) Ja on tiukasti jaettu tyttöjen ja poikien vaatteet omille osastoilleen vauvasta alkaen. Onneksi itse tekemällä saa sen värisiä vaatteita kuin haluaa. :)

  SvaraRadera
 3. Kauniit,sininen on kaunis väri!

  SvaraRadera
 4. Ihanat! Ja varmasti mieluisat ! :)

  SvaraRadera
 5. Kiitokset teille!
  Sininen on vihreän lisäksi lempivärini!
  Halit teille!

  SvaraRadera
 6. Oletpas taas saanut kaikkea kivaa aikaan. :) Värit ovat nätit!

  SvaraRadera
 7. Tack hihi för din fina kommentar om oss. Ja den kommer att bli fin den där nåldynan men innan spetsen ska den få vit färg. Glasburken är läcker med sin kran hihih. God fortsättning själv söta du. kram

  SvaraRadera