Bloggintresserade

10 jan. 2010

Sockor Sukat


Kun ostin Nalle Puolukka kaupasta,muuan nainen sanoi,että kun tekee raidat vihreästä(nimenomaan tummasta vihreästä),niin siitä tulee ihanaa.Niinpä ajattelin kokeilla,neuloin sitten varsiin molempia värejä,kantapäät vihreälla,ja neuloin loppu Puolukalla.Minusta vihreä ei oikein sovi,ei ainakaan tummaa,Puolukka jäi sen verran ,että saisin lapaset,mutta silloin kokeilen harmaan kanssa.
När jag köpte Nalle Puolukka(lingon),sade en bekant att det blir så fint, att randa med mörk grön.Så jag började sticka skaftet med de två färgerna,tyckte det såg mörkt och trist ut,stickade hälen i grönt och resten av sockan i Puolukka.Blev så mycket Puolukka kvar ,så det räcker till ett par tumvantar,då ska jag se hur det ser ut med grått.

9 kommentarer:

 1. Ja täällä kudotaan hihi. Tack snälla, fastnar man för nåt som jag nu gjort med dessa etiketter så hihi kan man inte låta bli men alla kanske inte gillar att man visar för mycket av dom, men så är det. Ha en fin kväll kram

  SvaraRadera
 2. Minusta on kuitenkin hienot! :)

  SvaraRadera
 3. Ovat hienot:),itse tykkään noista väreistä,
  kauniit ovat!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina sockar. Fin modell med högt skaft.

  Färgerna är ju väldigt praktiska.

  ha en fortsatt fin dag
  Gunilla

  SvaraRadera
 5. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min!

  Det er bestandig moromed ny blogg- bekjentskaper;) Du hadde da en flott blogg som jeg gjerne kommer og besøker ! Ha en god dag i kulden !

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Ännu en blogg där flitens lampa lyser! Härligt med yllesocker nu i varga-vinter-tid och skönt att få gå omkring i sköna yllestrumpor med skaft :)
  Ha det gott! /Bea

  SvaraRadera
 7. Tack snälla fniss. Ha en trevlig kväll kram

  SvaraRadera
 8. vilka fina sockar du stickar. Vet du jag trodde att det var min katt du hade på bild, väldigt lika från sidan.
  Trevligt att höra från dig, det gör vi snart om
  Lena

  SvaraRadera