Bloggintresserade

21 jan. 2010

Vacker morgon---Kaunis aamuJag hoppas ingen av grannarna såg mig i morse,då jag hängde ut genom ett litet vindsfönster och tog dessa två bilder. Det var så vackert,synd att den kamera jag har inte tar så bra bilder på långt håll.
Och mina grannar,ja de har blivit vana med att se mig rusa omkring med kameran,ibland i morgonrock och några papiljotter i håret,och min mans stövlar på fötterna(det går så snabbt att sticka ner fötterna i dem).

Toivon että naapurit eivät nähneet minua aamulla,kun roikuin yläkerran pienestä ikkunasta ,ja otin nämä kuvat,kyllä oli niin kaunis ja kylmä aamu(vai oliko kylmä?-10 näytti mittari.)
Naapurit ovat kyllä jo tottuneet siihen että silloin tällöin juoksen pihalla kameran kanssa,joskus aamutakissa ja muutaman papiljotin hiuksissa,ja mieheni saappaat jaloissa.


Tuli äsken mieleeni: onko paljon virheitä kun kirjoitan suomeksi?

5 kommentarer:

 1. Kaunis punainen taivas,upeita kuvia!

  SvaraRadera
 2. No on kaunis aamu kyllä! Etkä sina virheitä ole minun tietääkseni kirjoittanut. Och att du bara hinner sticka så mycket!! Fin mössa igen! Kram

  SvaraRadera
 3. Ihania kuvia! En ainakaan minä ole huomannut, että olisi ollut minkäänlaisia virheitä.

  SvaraRadera
 4. Kauniita kuvia! Jonkin verran olen huomannut, että kirjoitat suomenkielisessä tekstissä virheitä, mutta kyllä tekstiä ymmärtää hyvin - moni suomenkielinenkin kirjoittaa enemmän virheitä kuin sinä. :) Ja minä kirjoittaisin varmasti paljon enemmän virheitä, jos yrittäisin ruotsiksi. ;)

  SvaraRadera
 5. Todella kauniita kuvia! Joskus pitää juosta vaikka sukat jalassa kuvailemaan ;) Hyvin menee suomikin, jatka vain samalla mallilla!

  SvaraRadera